Tudor Deliu, deputat PLDM a comentat pentru TV8 remanierile la Guvern care au fost anunțate de către liderul PDM, Vladimir Plahotniuc. Potrivit lui, miniștrii care urmează să fie demiși sunt eventuali candidați în circumscripții din partea PDM.

Guvernul este politizat până la infinit. Schimbarea termenilor nu schimbă suma. Ceea ce încearcă să facă ei acum este de ochii lumii, adică ei încearcă să facă niște remanieri să aducă niște oameni apolitici. Care dintre cei pe care i-au propus ei sunt apolitici? Pur și simplu ei vor să-și consolideze acțiunile în teritoriu, prin niște persoane care au fost miniștri”, a declarat Deliu.

Politicianul mai susține că cel mai probabil oamenii care vor fi demiși vor fi activi în teritoriu. Întrebat dacă aceștia sunt eventuali candidați în circumscripții, Deliu a spus „mulți din ei da”.

Totodată, politicianul a afirmă că în Guvern „vin persoane pe care ei le-au demis cândva, mie mi se creează impresia că Partidul Democrat nu are persoane”, afirmă Deliu, menționând că o parte din persoanele propuse sunt foști membri PLDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!