/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Prețuri mai mari la Piața Centrală. Cât te costă un cocoș pentru răcituri, lactatele, legumele și fructele

missing
23 decembrie 2017, ora 13:59

Prețul unui kilogram de roșii de import variază între 35 și 38 de lei, în creștere cu câțiva lei. Castraveții costă ca și acum o săptămână, 35 de lei. Ardeii grași se vând cu cel puțin 45 de lei/kg. Vânăta și bostănelul sunt la prețul de 38 de lei kilogramul, în creștere cu 5 lei față de săptămâna trecută.

Cartofii, ceapa, morcovul sau sfecla roșie – toate pot fi cumpărate cu preţul vechi de 5 sau 6 lei/kg. Varza pentru salată se vinde cu 3‑4 lei, iar cea pentru sarmale cu – 8 lei. Verdețurile se dau cu 5 lei legătura, cu 2 lei mai scump ca săptămâna trecută.

Miezul de nuci este 130 de lei/kg. Prunele uscate variază între 40 și 50 de lei kilogramul.

Brânza de oi a rămas la prețul vechi, de 85 de lei/kg. La fel și cașul de vaci – 45 de lei/kg și smântână – 40 de lei. Zece ouă pot fi cumpărate cu 18-20 de lei. Pentru un kilogram de crap cumpărătorii vor trebuie să scoată din buzunare 55 de lei, iar pentru un kilogram de caras – de la 35 de lei în sus.

Citricelele se vând cu 22-35 de lei kilogramul și mai mult. Bananele se dau cu 25 de lei. Rodiile și kivi se vând cu 35 lei/kg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram