Forțele de ordine au verificat mai multe unități comerciale și au depistat mai mulți agenți economici care își desfășurau activitatea de prestare a serviciilor în subdiviziunile alimentației publice cu un șir de încălcări.

Astfel, în urma verificării documentației de contabilitate și a produselor alimentare, polițiștii au constatat că, vânzătorii comercializau „icră roșie„ în lipsa actelor de proveniență și de origine. În total fiind ridicate și confiscate 13 kg de „icră roșie” în valoare de 18 500 lei.

Pe marginea cazurilor, poliția va întocmi procese verbale cu privire la contravenții, iar directorii întreprinderilor riscă amenzi în mărime de până la 15 000 lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!