Poliția s-a autosesizat și a inițiat un proces penal pe marginea cazului tinerei care ar fi avortat singură în toaleta Institutului Mamei și Copilului. Până la acest moment la poliție nu a parvenit nicio plângere din partea tinerei de 19 ani, care momentan nu se află în țară.

„Poliția s-a autosesizat din materialele apărute în mass-media. La moment acumulăm toate probele și urmează să obținem și o declarație din partea tinerei. Cazul se examinează sub aspectul încălcării din neglijență a regulilor și metodelor de acordare a asistenței medicale”, a declarat pentru TV8 Natalia Stati, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei.

După ce tânăra și-a povestit istoria pe rețele sociale și Ministerul Sănătății și instituția vizată s-au autosesizat și au anunțat că a fost inițiată o anchetă pe cazul dat.

Menționăm că, un mesaj anonim a devenit viral pe Facebook în care o femeia descrie prin ce chinuri groaznice ar fi trecut acum două săptămâni, după ce medicii din instituția medicală i-au prescris o naștere provocată artificial.

Tânăra a confirmat pentru TV8 autenticitatea scrisorii publicate sub anonimat pe Facebook, în care povestește cu lux de amănunte cum a fost lăsată acum două săptămâni să nască în veceul instituției medicale. Detalii AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!