/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Poliția a pornit un proces penal în cazul tinerei care a avortat singură în toaleta Institutului Mamei și Copilului

missing
05 ianuarie 2018, ora 13:45

„Poliția s-a autosesizat din materialele apărute în mass-media. La moment acumulăm toate probele și urmează să obținem și o declarație din partea tinerei. Cazul se examinează sub aspectul încălcării din neglijență a regulilor și metodelor de acordare a asistenței medicale”, a declarat pentru TV8 Natalia Stati, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei.

După ce tânăra și-a povestit istoria pe rețele sociale și Ministerul Sănătății și instituția vizată s-au autosesizat și au anunțat că a fost inițiată o anchetă pe cazul dat.

Menționăm că, un mesaj anonim a devenit viral pe Facebook în care o femeia descrie prin ce chinuri groaznice ar fi trecut acum două săptămâni, după ce medicii din instituția medicală i-au prescris o naștere provocată artificial.

Tânăra a confirmat pentru TV8 autenticitatea scrisorii publicate sub anonimat pe Facebook, în care povestește cu lux de amănunte cum a fost lăsată acum două săptămâni să nască în veceul instituției medicale. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram