E mijloc de iarnă, dar avem parte de vreme primăvăratică. Și așa va fi și în următoarele zile. Astfel, astăzi, 6 ianuarie, maxima termică va fi de 10 grade în sudul țării și de 8 în Nord.

În următoarele zile, sinopticienii ne promit în continuare vreme caldă. Astfel, duminică de Crăciun pe stil vechi și luni vom avea temperaturi cu plus atât pe timpul zilei, cât și noaptea. În Nord ziua mercurul din termometre va oscila între +5..+10 grade Celsius, iar noaptea între 0..+3.

În centrul țării ziua temperatura va ajunge la +11 grade celsius, iar noaptea vom avea o minimă de +1. În sud pe timpul zilei vom avea +12, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +2.

Marți, vremea se va răci ușor, astfel maxima termică va fi în sudul țării de +5 grade ziua și +5 noaptea. Iar la Nord noaptea temperatura va oscila între +0..+3, iar ziua se va ridica până la +3 grade Celsius. De asemenea, se așteaptă slabe ninsori în sudul și centrul republicii.

Miercuri, joi și vineri temperatura va continua să coboare puțin, astfel pe timp de zi în sud se va înregistra o maximă de +2, iar noaptea de -7. De asemenea, în sudul țării se așteaptă și ninsori ușoare. La nord temperaturile vor fi de până la 0 grade pe timp de zi și între -2 ..-5 noaptea. În centru ne vom bucura de soare și nori pe timpul zilei cu temperaturi de maxim +1, iar noaptea temperatura va coborî cu cel puțin două grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!