Săptămâna aceasta sinopticienii promit că vom avea temperaturi de iarnă. Astfel, astăzi, 9 ianuarie, maxima termică va fi de +5 grade în sudul țării și de +3 în Nord.

Pentru următoarele zile vremea se va răci. Astfel, miercuri și joi vom avea temperaturi cu plus atât pe timpul zilei, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la – 5 în Nord, -4 în Centru și -3 în sudul țării. Pe timpul zilei temperatura va oscila între +1 ..+6.

Vineri, vremea se va răci ușor, astfel maxima termică va fi în sudul țării de +5 grade ziua și 0 noaptea. Iar la Nord noaptea temperatura va oscila între -2..-5, iar ziua se va ridica până la +3 grade Celsius. În centrul țării vom ziua mercurul în termometre se va ridica până la maxim +4 grade, iar noaptea se va înregistra o minimă de -3.

Sâmbătă și duminică, temperatura va continua să coboare, astfel pe timp de zi în sud se va înregistra o maximă de 0, iar noaptea de -5. La nord temperaturile vor fi de până la -2 grade pe timp de zi și între -4 ..-7 noaptea. În centru pe timpul zilei vom avea temperaturi de maxim -4, iar noaptea temperatura va coborî cu cel puțin trei grade.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!