Săptămâna aceasta sinopticienii promit că vom avea temperaturi de iarnă. Astfel, astăzi, 9 ianuarie, maxima termică va fi de +5 grade în sudul țării și de +3 în Nord.

Pentru următoarele zile vremea se va răci. Astfel, miercuri și joi vom avea temperaturi cu plus atât pe timpul zilei, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la – 5 în Nord, -4 în Centru și -3 în sudul țării. Pe timpul zilei temperatura va oscila între +1 ..+6.

Vineri, vremea se va răci ușor, astfel maxima termică va fi în sudul țării de +5 grade ziua și 0 noaptea. Iar la Nord noaptea temperatura va oscila între -2..-5, iar ziua se va ridica până la +3 grade Celsius. În centrul țării vom ziua mercurul în termometre se va ridica până la maxim +4 grade, iar noaptea se va înregistra o minimă de -3.

Sâmbătă și duminică, temperatura va continua să coboare, astfel pe timp de zi în sud se va înregistra o maximă de 0, iar noaptea de -5. La nord temperaturile vor fi de până la -2 grade pe timp de zi și între -4 ..-7 noaptea. În centru pe timpul zilei vom avea temperaturi de maxim -4, iar noaptea temperatura va coborî cu cel puțin trei grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!