Cele două bucăți de metal găsite astăzi în Parcul Central din Chișinău nu s-au dovedit a fi obuze. Potrivit Poliției Capitalei, cele două piese metalice, care au stârnit panică, s-au dovedit a fi accesorii folosite pentru izolarea cablului electric.

Reamintim că, astăzi pe rețelele de socializare a apărut o postare precum că în Parcul Central este un obiect asemănător cu un obuz. Angajații Direcţiei de poliție a mun. Chişinău au reacționat imediat, deplasându-se la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor.

Astfel, s-a stabilit că în Grădina publică, în scuarul Europei, pe Aleea Clasicilor, lângă felinarul electric, la sol sunt vizibile 2 obiecte suspecte, care se aseamănă cu obuze.

La faţa locului perimetrul zonei a fost încercuit de către polițiști, însă careva obiecte explozibile nu au fost depistate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!