Inspectoratul Naţional de Patrulare informează că la această oră pe traseele din ţară continuă să se circule în condiţii de ceaţă şi carosabil acoperit cu polei. Din cauza ceții vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri.

Astfel, INP recomandă şoferilor să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor de drum, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să mărească distanţa în mers, între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

De asemenea, în condiţiile unui carosabil lunecos pe lângă reducerea vitezei, este necesar să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Pietonii sunt rugaţi să traverseze strada pe marcajul pietonal şi să aştepte transportul public pe trotuar sau pe refugiile special amenajate.

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!