Un profesor de sport din Iași, în vârstă de 60 de ani, s-a îndrăgostit de una dintre elevele sale, care este originară din Republica Moldova și are 18 ani, și a încercat să o convingă să întrețină cu el relații sexuale. Tânăra nu a acceptat, iar într-un final povestea a ajuns pe masa anchetatorilor, notează BZI.ro.

Potrivit presei locale, porfesorul a fost acuzat și în trecut de hărțuire sexuală. Profesorul ar fi sunat-o insistent pe telefonul personal și a invitat-o la cafea, dar eleva a refuzat. Acesta nu s-a dat bătut și a continuat, promițându-i haine și bani în schimbul unei relații extrașcolare. Tânăra l-a refuzat categoric și a anunțat conducerea școlii.

Profesorul nu a recunoscut nimic din toate acuzațiile aduse și a dat de înțeles că la mijloc este vorba despre o înscenare. Mai mult decat atât, acesta a fost pus față în față cu eleva sa, dar a spus că totul este o minciună. Acum rămâne ca judecătorii să stabilească dacă ceea ce a sesizat eleva este sau nu adevărat.

Elevii profesorului au susținut că acesta are uneori un comportament ciudat, vorbește urât și face glume cu tentă sexuală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!