Performanțe deosebite pentru sportivii din Republica Moldova, care au obținut o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatul European de Jiu-jitsu brazilian.

Simion Alexandru a câștigat medalia de argint, la categoria „Junior Light”. Câte o medalie de bronz au obținut Roman Babii, la categoria Master 3 (greutate mijlocie) și Serghei Chirilenco, la categoria Master 1 (greutate supergrea).

Lotul Republicii Moldova pentru Campionatul European de Jiu-jitsu brazilian din Portugalia, desfășurat în perioada 16-21 ianuarie la Lisabona, a fost compus din 8 sportivi: Roman Babii (cat. 82 kg), Alexandru Babii, Igor Druță, Alexandru Simion (cat. 66 kg), Vladimir Calciu (cat. 105 kg), Daniil Muratov, Evghenii Filipenco (cat. 77 kg) și Serghei Chirilenco (cat. 100 kg).

Competiția a reunit 77 de state și peste 4000 de participanți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!