Temperaturile vor rămâne scăzute în toată țara, însă soarele va rămâne prezent pe cer și va mai încălzi nițel atmosferă de afară! Nici vorbă de fulgi, doar momente însorite și câțiva nori trecători. Temperaturile vor fi potrivite pentru data din calendar, iar mercurul din termometre va continua să indice minime de până la -14 grade. Totuși, chiar dacă vremea va fi rece, vântul nu ne va da bătăi de cap și va sufla ușor din Nord-Vest.

În nordul țării va fi o zi senină și geroasă. Dimineața se vor înregistra -13 grade, iar la amiază vom avea parte de -3 grade.

În centru va persista același cer senin. Vremea va fi geroasă, dar vom fi mângâiați de razele soarelui pe parcursul zilei. Ziua va începe cu -14 grade în termometre și continuă cu o temperatură de -2 grade.

În regiunea de sud temperaturile vor fi ceva mai blânde, dar vor rămâne în continuare sub 0 grade. Cerul va fi senin toată ziua, dimineața înregistrându-se -8 grade, iar la amiază un grad cu plus. 

La Chișinău gerul va persista. Ziua va fi scăldată-n soare și însoțită de temperaturi modeste. La noapte vom avea parte de -16 grade, iar ziua temperatura va fi de -2 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!