/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/GRAFIC/ Moldova ocupă locul 98 din 149 țări la Indicele Prosperității. A coborât două poziții

missing
06 februarie 2018, ora 17:15

Cu toate că, în ultimul an nivelul prosperității a coborât, de la începutul studiul, din 2006, Republica Moldova a înaintat cu două poziții.

În clasamentul Indicelui Prosperității, Moldova arată cele mai bune performanțe în Educație, Siguranță și Securitate, iar cele mare rele în domeniul Mediului natural. Cea mai mare schimbare pozitivă, comparativ cu anul anterior, a este în categoria Siguranță și securitate, în creștere cu 7 locuri, în timp ce în domeniul Guvernare am scăzut cu 14 locuri.

În același clasament, România este pe locul 46, Rusia este în urma noastră cu trei poziții, locul 101, iar Ucraina ocupă poziția 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram