Bărbatul care și-a omorât fosta soție și i-a aruncat cadavrul la tomberon a primit 30 de zile de arest preventiv. El și-a recunoscut vina integral, însă a refuzat să spună jurnaliștilor de ce a recurs la acest gest. Avocatul său a precizat însă că el a omorât femeia din gelozie. Înainte de a-l arunca la gunoi, bărbatul a ținut câteva zile cadavrul fostei soții în cadă. Acum el riscă să-și petreacă tot restul vieții după gratii.

Bărbatul a fost adus la judecătorie încătușat cu mînile la spate fiind însoțit de mai mulți polițiști.

„La momentul dat, adică la etapa actuală a urmăririi penale, în săvârșirea omorului intenționat a fostei soții, el conlucrează cu organul de urmărire penală activ”, a menționat procurorul Daniel Precup.

Potrivit avocatului, relația dintre cei doi era una tensionată de mai mult timp. După cei ei au plecat din Poliția de Frontieră, ambii au mers la muncă în Federația Rusă, iar la revenire în țară, au divorțat. De atunci, femeia mai apela după ajutor la fostul soț, asta deși era într-o relație cu un alt bărbat.

„În ultima perioadă, în ultimul an de zile, fosta soție, victima, venea uneori la el când avea probleme cu gazda, iar în acea seară a fost o discuție între victimă și presupusul bărbat. Era prezentă și vecina. Au consumat puțin alcool, victima s-a culcat, iar după ce a rămas el singur, a recurs la acest gest”, spune avocatul Banaru Vadim.

Înainte de a scăpa de cadavru, bărbatul l-a ținut câteva zile în casă.

„A fost în baie, după care el nu a anunțat pe nimeni. Era într-o panică, un șoc pe care nu l-a putut explica. Apoi a pus-o în geantă și consecințele le cunoaștem cu toții”, menționează avocatul.

Cei doi aveau împreună un copil de opt ani. Potrivit procurorului, acesta va rămâne să locuiască cu părinții femeii ucise. Cadavrul a fost descoperit marți dimineața de un măturător din sectorul Buiucani. Acesta a observat cadavrul într-o geantă aruncată la gunoi. Învinuitul a fost reținut pe 15 martie. Acum bărbatul riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!