/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Sute de mii de lei pentru temelia gardului turnată în jurul Parlamentului

missing
15 mai 2018, ora 13:55

„Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați! După ce au fost inițiate lucrările și s-au cheltuit aproape 400 000 lei pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, planurile s-au schimbat și cei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii au decis sa demoleze fundația și să mai amenajeze încă câteva parcări”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că după ce în toamna acestui an a început turnarea temeliei pentru gardul din jurul Parlamentului, recent, muncitorii au demolat o parte a acestuia pentru a amenaja o parcare. Potrivit ministerului, cheltuielile pentru demolarea temeliei sunt suportate din contul antreprenorului care execută lucrările de construcție a gardului.

Construcția gardului a început în luna noiembrie 2017. Gardul urma să aibă o înălțime de 2,5 metri și o lungime de 240 de metri, iar costurile ar depăși 5 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram