Deputata Alina Zotea este nemulțumită de costul gardului ce urmează a fi ridicat în jurul Parlamentului, în contextul în care o parte a fundamentului a fost demolată pentru amenajarea parcării pentru deputați. Potrivit ministerului Economiei, costul lucrărilor de construcție a fundației, până în prezent este de aproape 400 de mii de lei.

„Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați! După ce au fost inițiate lucrările și s-au cheltuit aproape 400 000 lei pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, planurile s-au schimbat și cei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii au decis sa demoleze fundația și să mai amenajeze încă câteva parcări”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că după ce în toamna acestui an a început turnarea temeliei pentru gardul din jurul Parlamentului, recent, muncitorii au demolat o parte a acestuia pentru a amenaja o parcare. Potrivit ministerului, cheltuielile pentru demolarea temeliei sunt suportate din contul antreprenorului care execută lucrările de construcție a gardului.

Construcția gardului a început în luna noiembrie 2017. Gardul urma să aibă o înălțime de 2,5 metri și o lungime de 240 de metri, iar costurile ar depăși 5 milioane de lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!