/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Maia Sandu vrea să-l dea în judecată pe Ilan Șor pentru defăimare: „Mi-am câștigat întotdeauna banii cinstit”

missing
07 iunie 2018, ora 18:16

„Mi-am câștigat întotdeauna banii cinstit. Mai mult, de când am început să fac politică, am cheltuit propriile economii. Eu sunt cu banii la vedere. Din 2012, când am acceptat funcția de ministru, mi-am făcut publică declarația de avere, inclusiv economiile pe care le-am făcut în afara țării. Pot să justific proveniența legală a veniturilor și cheltuielilor mele până la ultimul bănuț”, a scris lidera PAS pe pagina sa de Facebook.

Acuzațiile lui Șor au curs după ce PAS a contestat rezultatele alegerilor locale din Jora de Mijloc, câștigate de Marina Tauber, din partea Partidului Șor.

„Scumpă Maia! În primul rând, înțeleg ura ta față de Marina, care este tânără, frumoasă și a obținut rezultate în tenis. (…) Trebuie să înțelegi: știu cât de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu. Și anume eu am fost cel care punea banii în plic, înainte ca el să ți-i transmită ție”, a scris Ilan Șor.

Anterior, primarul de Orhei a recurs și la alte insulte la adresa Maiei Sandu: „Pentru că ea… Așa se aude. Pentru că o nemernică, care nu a făcut nimic în viața aceasta… Unicul ei scop și sarcina ei este să distrugă tot ce a fost construit. Ei îi este frică, că vor veni oamenii și vor face tot ce au promis”.

Maia Sandu nu a reacționat atunci la aceste acuzații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram