Peste 17.000 de liceeni susțin astăzi, 12 iunie, examenul de bacalaureat la disciplina de profil. Dintre ei, peste 8.500 de tineri vor avea proba la matematică, iar alţii 8.000 sunt aşteptaţi în sălile de examen să susţină testul la istoria românilor şi cea universală.

Aproape 400 de elevi s-au înscris la proba de artă, iar alţii aproape 200 îşi vor demonstra pregătirea sportivă. Următorul examen va fi la materia solicitată şi este programat în data de 19 iunie.

Sesiunea de bacalaureat 2018 se va desfășura în perioada 5-22 iunie. La sesiune au fost admiși 18.150 de candidați, dintre care 3.020 de candidați sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 5-26 iunie. Rezultatele vor fi afişate în centrele de bacalaureat la data de 27 iunie 2018.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării îndeamnă elevii să nu cadă în capcana persoanelor care le propun spre vânzare teste de la probelele de bacalaureat. Atenționarea vine în contextul în care pe internet apar o sumedenie de astfel de oferte.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!