Un bărbat de 33 de ani, din capitală, este cercetat penal pentru furturi de biciclete, săvârşite în sectorul Buiucani al capitalei, și anume din fața magazinelor. Oamenii legii au acumulat probe ce demonstrează complicitatea acestuia la două cazuri, totodată fiind suspectat în alte patru.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut complicitatea, declarând circumstanţele comiterii furturilor. Potrivit acestuia, bicicletele erau furate din fața magazinelor, fiind lăsate de către proprietari fără supraveghere. Ulterior, bărbatul a vândut bicicletele cu doar câteva sute de lei, prețul real al acestora fiind de 12000 și 3500 de lei.

Polițiștii au găsit cele două biciclete și urmează a fi reîntoarse proprietarilor, iar bănuitul este cercetat în stare de libertate. Bărbatul nu este la prima abatere de la legislație, a fost anterior judecat pe diferite infracțiuni. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă amendă de la 32 000 la 67 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!