/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Alegeri parlamentare 2019: Încă un candidat și-a anunțat intenția de participare

31 august 2018, ora 17:04

„Astăzi de Ziua Limbii Române mă aflu la Chișinău, unde împreună cu colegii din Partidul Unității Naționale am adus un omagiu Limbii Române, care acum 29 de ani a fost reînscăunată în drepturile sale firești în Republica Moldova. Folosesc această frumoasă și simbolică ocazie pentru a-mi anunța candidatura la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pe Circumscripția Diaspora Europa de Vest”, a scris Dușciac.

Potrivi lui, diaspora trebuie să-și facă auzită vocea în Parlament și să se implice activ în procesul decizional la cel mai înalt nivel.

„În viitorul apropiat îmi voi detalia programul electoral, și mă voi deplasa în comunitățile din Diasporă. Cred cu tărie în faptul, că în politica zilelor noastre încrederea și legitimitatea se construiește de jos în sus, de la firul ierbii”, a mai scris politicianul mulțumind colegilor din partid pentru susținere.

Amintim că activistul civic Oleg Brega a anunțat printr-o înregistrare video că va candida la viitoarele alegeri parlamentare, însă nu a menționat pe ce circumscripție.

Amintim că, alegerile parlamentare ordinare vor avea loc în Republica Moldova pe data de 24 februarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram