După asasinarea lui Alexander Zakharchenko, șeful autoproclamatei Republicii Populare Democrate din Donetk a devenit Dmitrii Trapeznikov, care până acum a ocupat funcția de vicepremier, scrie presa ucraineană.

Potrivit unian.net, Dmitrii Trapeznikov s-a născut pe 12 aprilie 1981 în orașul rusesc Krasnodar. În anul 1982 s-a mutat împreună cu familia la Donețk. De la începutul conflictului din estul Ucrainei, Trapeznikov a luptat împotriva autorităților de la Kiev, în componența formațiunilor armate ale Republicii Populare Democrate din Donetk. În aprilie 2016 a fost numit vicepremier al DNR.

Alexander Zakharchenko, șeful autoproclamatei Republici Populare Donetsk, a murit în urma a unei explozii într-o cafenea din centrul orașului Donetsk. Mai târziu, autoritățile separatiste au informat despre reținerea unor „sabotori ucraineni” suspectați de organizarea asasinatului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!