/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

După asasinarea lui Zakharchenko, a fost numit un alt lider la Donețk

missing
01 septembrie 2018, ora 08:42

Potrivit unian.net, Dmitrii Trapeznikov s-a născut pe 12 aprilie 1981 în orașul rusesc Krasnodar. În anul 1982 s-a mutat împreună cu familia la Donețk. De la începutul conflictului din estul Ucrainei, Trapeznikov a luptat împotriva autorităților de la Kiev, în componența formațiunilor armate ale Republicii Populare Democrate din Donetk. În aprilie 2016 a fost numit vicepremier al DNR.

Alexander Zakharchenko, șeful autoproclamatei Republici Populare Donetsk, a murit în urma a unei explozii într-o cafenea din centrul orașului Donetsk. Mai târziu, autoritățile separatiste au informat despre reținerea unor „sabotori ucraineni” suspectați de organizarea asasinatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram