Regizorul Viorel Mardare este la Viena și își continuă lupta cu cancerul. Sesiunile de chimioterapie nu au rămas fără urmă, iar regizorul a rămas fără păr. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea Iubește Viața de la TV8 în care a vorbit despre ziua în care a aflat diagnoza și dacă s-a supărat sau nu pe „bojica”.

Amintim că, Viorel Mardare a fost diagnosticat, în august, cu cancer, iar acum urmează un tratament costisitor. Pentru el a fost lansată o campanie de strângere de fonduri care a mobilizat oameni din întreaga lume și în cadrul căreia a fost colectată suma de o sută de mii de euro în doar două zile. Campania de colectare de fonduri continuă, iar doritorii de a-l ajuta pe Viorel să continue lupta o pot face

– Online accesați linkul de mai jos sau apăsați aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

– Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!