Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că i s-a propus 400 de milioane de lei și pentru această sumă trebuia să accepte „o majorare”. Declarația a fost făcută de liderul liberalilor în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul nostru de televiziune.

Mihai Ghimpu a refuzat să spună din partea cui a venit propunerea, a menționat doar că propunerea nu a venit de la omul de afaceri Veaceslav Platon. Polticianul spune că a refuzat banii pentru că „Mihai Ghimpu nu este pentru bani, dar am venit în politică pentru oameni”.

De asemenea, liderul liberalilor spune că și o persoană de încredere a lui Ilan Șor i-a propus „saci de bani” pentru ca să nu-i pomenească numele. „Pentru că eu spuneam că-i hoț”, a spus președintele PL.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!