Premierul țării Pavel Filip spune că în fruntea Guvernului nu va fi un prim-ministru interimar, în perioada electorală. Acesta declară că, deși va candida pentru un fotoliu de deputat la viitoarele alegeri parlamentare, va rămâne să-și exercite funcția de șef al Cabinetului de Miniștri.

„Voi participa și în campania electorală și voi fi și prim-ministru”, a declarat Filip la emisiunea „Moldova în direct” de la postul TV Moldova 1, precizând că legea îi permite acest lucru.

Cu privire la circumscripția pe care va candida, Filip a spus că nu a fost luată deocamdată o decizie. Acesta spune că în presă se vorbește că va candida fie la Strășeni, fie la Chișinău, dar acestea sunt doar zvonuri, or, o hotărâre în acest sens urmează a fi luată abia în zilele următoare.

Menționăm că, înregistrarea candidaților electorali pentru alegerile parlamentare din februarie va începe săptămâna viitoare.

Vezi și:

Voronin: Mi-ar fi interesant să candidez pe aceeaşi circumscripţie electorală cu Filip

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!