Fotojurnalistul Constantin Grigoriță a anunțat că intenționează să participe la alegerile parlamentare din luna februarie alături de unioniști. Acesta spune că vrea să fie ultimul pe listă. 

„Astăzi 03 ianuarie 2019, am luat o decizie responsabilă după o săptămână de cugetări asupra fațetei favorabilă și cea nefavorabilă a monedei destinului de a accepta să figurez pe listele tinerilor ce s-au coagulat în jurul ideii UNIONISTE de a reîntregi ȚARA, la scrutinul electoral din 24 februarie curent, pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova. Acceptul meu a fost cu condiția ca numele meu să încheie acea listă de candidați, adică să fiu ULTIMUL pe listă! Concomitent cu această decizie decid să-mi suspendez calitatea de membru din Asociația Presei Independente pe durata campaniei electorale”, a scris Grigoriță pe pagina sa de Facebook. Astăzi, acesta a fost la Autoritatea Națională pentru Integritate pentru a solicita eliberarea certificatului de integritate.

Constantin Grigoriță este jurnalistul care l-a chemat în judecată pe președintele Igor Dodon și aparatul Președinției după ce acum aproximativ doi ani a fost interzis la evenimentele publice organizate de șeful statului.

Vezi și:

Unionistul Ion Leașcenco a anunțat circumscripția unde și-a depus candidatura pentru funcția de deputat

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!