Fostul ministru al Transporturilor, Iurie Chirinciuc a înregistrat la Comisia Electorală Centrală grupul de inițiativă care va colecta semnături pentru a participa la alegerile din 24 februarie 2019 pentru funcția de deputat în circumscripția uninominală nr. 15, Călărași.

Această circumscripție are 65522 de cetățeni cu drept de vot. Pe absoluta majoritate dintre ei îi cunosc. Pot spune chiar că-mi sunt prieteni de-o viață. Împreună cu ei am elaborat proiecte în vederea edificării unei noi infrastructuri a localităților, eu fiind ministru al transporturilor și infrastructurii drumurilor”, a menționat Iurie Chirinciuc pe pagina sa de facebook.

Astfel, acesta mai menționează că alegerile din 24 februarie 2019 a putea fi ultima șansă de integrare în UE.
Presupune o enormă responsabilitate pe care mi-o asum, conștient fiind de faptul că scrutinul din 24 februarie reprezintă ultima șansă de a ne integra în UE prin București, împreună cu țara.

Iurie Chirinciuc a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare în penitenciar de tip semi-închis cu suspendare și o amendă în sumă de 35.000 de lei. Acesta a fost reținut în luna aprilie 2017. Potrivit anchetei, ex-ministrul transporturilor, împreună cu şefii a două companii de construcţii, ar fi organizat o schemă infracţională cu scopul dobândirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!