Comisia Electorală Centrală vine cu câteva avertizări înainte de a semna în listele de subscripție. Astfel, aceștia atenționează susținătorilor candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale să fie atenți înainte de a semna în liste.

Foto: Comisia Electorală Centrală

Până la data de 4 ianuarie 2019, la consiliile electorale ale circumscripțiilor electorale uninominale au fost depuse 387 de cereri în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale.

Astfel, 348 de grupuri de inițiativă au fost înregistrate, dintre care 131 au depus listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării candidaților.

În circumscripțiile uninominale au fost înregistrați 93 de concurenți electorali.

Totodată, 4 ianuarie 2019, a fost termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în cele 51 de circumscripții uninominale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!