În timp ce membrii Comisiei Electorale s-au întrunit în ședință, în fața instituției simpatizanții Partidului Politic ȘOR protestează și cer înregistrarea partidului în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din februarie.

Primul punct pe ordinea de zi a ședinței CEC este examinarea demersului de înregistrare a candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea Partidului Politic „Șor”.

La ședința din 3 ianuarie a CEC-ului proiectul privind înregistrarea Partidului ȘOR la alegerile parlamentare din luna februarie a fost respins din motiv că formațiunea nu a respectat procedurile ce țin de aprobarea listelor candidaților de către conducerea partidului. Pe lista candidaților Partidului ȘOR pe circumscripția națională figurează 51 de nume. Capul listei este președintele partidului Ilan Șor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!