/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Candu comentează apariția tizului lui Andrei Năstase pe aceeași circumscripție: „Electoratul nu poate fi prostit”

missing
18 ianuarie 2019, ora 07:49

Electoratul nu poate fi prostit de faptul că pe aceeași circumscripție sunt persoane cu nume foarte asemănătoare. De această părere este președintele Parlamentului, Andrian Candu, care s-a referit la apariției unui candidat independent cu nume foarte asemănător cu cel al lui Andrei Năstase, după ce candidatul blocului ACUM DA PAS și-a anunțat intenția de a intra în cursa electorală pe circumscripția nr. 33.

„Electoratul din Repulica Moldova, mai ales din circumscripțiile suburbane nu cred că este un electorat rău informat și nu cunoaște cine este Andrei Năstase și Andrei Nastas. Asta este frumusețea circumscripției uninominale – că oamenii din aceste circumscripții își vor ști candidații, îi va vedea la față, trebuie să se intersecteze cu ei, să-i vadă și să ia decizia”, a spus Andrian Candu.

Amintim că pe circumscripția nr. 33, din care fac parte localitățile suburbane Băcioi, Codru, Durlești, Sângera și Trușeni, după ce candidatul blocului ACUM DA PAS Andrei Năstase și-a anunțat intenția de a concura la parlamentare, în cursă și-a anunțat intenția de a candida independent o persoană pe nume Andrei Nastas. Lideii blocului electoral au menționat atunci că aceasta este o modalitate de a manipula alegătorii.

Andrei Năstase și tizul său Andrei Nastas, înregistrați în calitate de concurenți electorali pe circumscripția nr. 33

Andrei Năstase, despre contracandidatul său Andrei Nastas: „Este un fost polițist și consilier al unui ministru”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram