Reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM) au mers să-și prezinte programul electoral în localități din raioanele Briceni și Soroca, din Nordul țării. 

Vom continua proiectele inițiate, atât cele sociale destinate susținerii pensionarilor, copiilor și familiilor nevoiașe, cât și cele de infrastructură. Vom continua să reparăm școli și grădinițe, să asfaltăm drumurile și să construim apeducte. Partidul Democrat din Moldova are un program electoral foarte clar, care vizează absolut toate domeniile”, a declarat Violeta Ivanov, vicepreședintă a PDM, la întâlnire cu locuitorii din Berlinți.

„Am fost alături de locuitorii din Briceni prin fapte concrete în acești ultimi ani. Cu susținerea Guvernului, am modernizat drumuri și trotuare în raion, am renovat și dotat zeci de școli și grădinițe, am amenajat parcul central din orașul Briceni. Vom continua cu alte proiecte necesare pentru localitățile noastre“, a spus candidatul PDM  pe circumscripția nr. 1, Briceni, Mihail Gnatiuc.

La Ocnița, democrații au avut întâlniri cu locuitorii din or. Ocnița și satele Volcineț și Mereșeuca, la care a participat și candidatul pe circumscripția nr. 2, Vadim Lesnic.

Potrivit serviciului de presă al PDM, în următoarele săptămâni, caravana electorală a democraților va ajunge în toate raioanele țării.

PDM are 52 de candidați pe circumscripția națională și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale. Listele candidaților PDM la alegerile parlamentare le găsiți în categoria Alegeri.tv8.md.

Alegeri.tv8.md

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!