Cunoscutul artist Nicolae Botgros, candidat independent pe circumscripția nr. 42 Cantemir, s-a lansat în campania electorală în localitatea lui de baștină. În discursul său, Nicolae Botgros a promis că nu își dorește pentru dânsul acest mandat de deputat, dar pentru oameni, pentru a reconstrui școala din localitate, casa de cultură și că spune că nu va uita de consătenii lui. De asemenea, candidatul a menționat că este susținut de executiv și spune că nu se poate „întoarce cu spatele la Guvern”.

„Dacă o să ajung acolo, sus, o să vă răsplătesc pentru tot ce ați făcut dumneavoastră pentru mine. Vă asigur 100%. Nu vă cerșesc nimic, este voia dumneavoastră, faceți orice alegere vreți, numai s-o faceți corect. Și niciodată să nu credeți că un muzician, un om de artă nu are voie să fie în Parlament”, a mai spus Nicolae Botgros.

„Noi suntem susținuți de Guvern. Guvernul pe noi ne susține de 40 de ani. Pe noi, „Fluierașul”, „Mugurelul”, „Jocul”, „Doina” – toate colectivele care sunt, lucrează în cadrul Ministerului Culturii. Noi dacă nu susținem Guvernul, cum o să ne susțină pe noi Guvernul dacă ne întoarcem cu spatele? Nu se poate!”, a menționat candidatul.

Pe aceeași circumscripție cu Botgros candidează și Elena Bacalu (PDM), Vladimir Țurcan (PSRM), Vasile Lupașcu (PPȘ), Constantin Boeștean (ACUM), Roman Ciubaciuc (PPPN), Elena Damașcan (PL) și Iurie Crăciuneac (independent).

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!