Cunoscutul artist Nicolae Botgros, care a fost înregistrat în calitate de candidat independent pe circumscripția nr. 42 Cantemir, a anunțat că se retrage din cursa electorală. Dirijorul a menționat pe o rețea de socializare că a primit mai multe propuneri importante ce țin de concerte și că s-a pomenit în fața unei mari dileme.

„Muzica e viața mea! Și oricât de mult mi-aș dori să ajut oamenii dintr-o funcție ca cea de deputat, eu nu pot renunța la a-i face fericiți prin muzica mea. În același timp, nu aș putea să nu fiu corect cu ei, să ajung deputat, dar în loc să a mă preocup de problemele lor, să fiu la concerte. Când am decis să candidez, nu am analizat suficient de profund acest aspect și nu am realizat că cele doua activități nu pot merge în paralel, dacă vrei sa îți faci treaba bine. Privind la munca unor deputați m-am gândit că ai timp suficient să faci și alte activități. Dar eu, dacă aș merge în Parlament, nu aș putea să fiu un astfel de deputat, care face mai multe activități și pe nici una bine”, a menționat artistul.

Nicolae Botgros spune că își va dedica următoarea perioadă pentru pregătirea unui concert mare care va avea loc pe 23 februarie, iar apoi pentru celelalte activități artistice. „Știu că mă retrag în momentul în care susținerea alegătorilor pentru mine era în plină creștere, îmi cer scuze de la cei pe care poate i-am dezamăgit prin această decizie, dar cred că în timp vor înțelege cu toții corectitudinea deciziei mele și alegerea pe care am facut-o”, a mai spus dirijorul.

Pe circumscripția 42 rămân înregistrați candidații Elena Bacalu (PDM), Vladimir Țurcan (PSRM), Vasile Lupașcu (PPȘ), Constantin Boeștean (ACUM), Roman Ciubaciuc (PPPN), Elena Damașcan (PL) și Iurie Crăciuneac (independent).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!