Raportul financiar pentru săptămâna a patra de campanie electorală al blocului electoral ACUM arată că din cele 119 persoane fizice, care au făcut donații pentru formațiune, cei mai mulți sunt salariați. Aceștia au finanțat partidul cu sume cuprinse între 200 și 10 mii de lei.

Puțin peste 30 dintre donatori nu au indicat ce funcție ar ocupa și declară donații din „alte venituri”. Aceștia au donat sume între 70 și 20 de mii de lei.

Aproape 30 de donatori sunt pensionari și au oferit partidului între 100 și 2 mii de lei. Totuși, o pensionară a vărsat în haznaua blocului și suma de 5 mii de lei.

În raportul pentru săptămâna a patra de campanie este inclusă o o singură persoană juridică care a contribuit financiar cu 10 mii de lei.

În total, veniturile blocului electoral ACUM în campanie, până acum, au constituit 1,49 milioane de lei, iar cheltuielile totale – 1,40 de milioane.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!