/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Renato Usatîi a mers să voteze la Frankfurt cu pașaportul care expiră astăzi. „Astăzi alegem cum vom trăi în următorii patru ani”

missing
24 februarie 2019, ora 12:22

Președintele Partidului „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a mers să voteze la Frankfurt cu pașaportul internațional, care expiră astăzi. Într-o intervenție live pe o rețea de socializare, Renato Usatîi a îndemnat cetățenii moldoveni să iasă masiv la vot „pentru schimbare”.

„Astăzi este o zi foarte importantă. Astăzi alegem cum vom trăi în următorii patru ani, dar posibil și în următorii 10-15 ani. Astăzi, noi putem să schimbăm tot în pofida faptului că unii aduc alegătorii cu autobuzele din Transnistria, alții – la Moscova, nu le permit cu nimeni să vorbească”, a spus Renato Usatîi.

„Am putea împreună să construim o nouă țară. Dacă o să vreți să o construiți, eu voi fi de acord”, a mai spus liderul PPN.

Renato Usatîi spune că astăzi îi expiră pașaportul internațional.

Все идём голосовать. Делайте репосты пожалуйста!!!

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Sonntag, 24. Februar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram