/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cum răspund reprezentanții PAS și PPDA la afirmațiile lui Cebotari că PDM va negocia cu reprezentanții fiecărui partid

missing
01 martie 2019, ora 12:58

Cu referire la scrisoarea expediată în adresa PAS, Mihai Popșoi, vicepreședintele PAS, spune că ei nu au răspuns. „Nu avem de gând să le răspundem pentru că ei vor să facem târguri, noi nu avem ce face târguri cu cei care au sărăcit și au furat poporul. Nu vom face negocieri cu bandiții și lui domnul Cebotari trebuie să-i spun că nimeni nu-și face iluzii că ei nu vor proceda la fel de murdar cum au făcut și până acuma. Noi avem încredere în deputații aleși pe listele ACUM că ei nu-și vor trăda alegătorii și propria conștiință”, a declarat Popșoi.

Totodată, acesta a spus că reprezentanții PDM au început să discute cu reprezentanții PAS separate. „Ei deja au început, dar nu au șanse pentru că noi avem certitudinea că deputații aleși nu-și vor trăda alegătorii și propria cunoștință”. Politicianul nu a vrut să ofere alte detalii afirmând că încercările au fost eșuate, iar acostați au fost atât deputații aleși pe lista blocului, cât și pe circumscripții.

Inga Grigoriu, vicepreședinte Platforma DA, a spus și ea că formațiunea nu va negocia cu reprezentanții PDM. „Noi nu negociem cu cei împotriva cărora am ieșit în stradă în 2015. Consider că oamenii care au acces prin fraudă electorală prin șantaj, minciună și intimidare, acești oameni trebuie să fie deferiți justiției. Nu avem ce negocia cu ei”, a spus Grigoriu.

În preajma campaniei electorale, blocul ACUM și deputații din lista acestuia a semnat un angajament în care s-a obligat să nu facă coaliții cu Partidul Democrat, Socialist sau Șor în cazul în care acces în Parlament.

Potrivit rezultatelor preliminare, în viitorul Parlament vor fi 35 de deputați socialiști, 30 democrați, 26 ai blocului ACUM, 7 ai partidului Șor și trei independenți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram