/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ În parcul Valea Trandafirilor a început asfaltare a aleilor. Ce lucrări vor mai fi făcute

missing
22 martie 2019, ora 18:27

În parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei au început lucrările de asfaltare a aleilor. Potrivit Primăriei Chișinău, urmează a fi asfaltați șase kilometri de alei sau 30 de mii de metri pătrați.

„Intervenția prevede instalarea bordurilor și asfaltarea aleilor centrale, după care se va purcede la reabilitarea aleilor secundare, a suprafețelor de gazon; vor fi replantați arbori și arbuști, ulterior vor fi trasate piste pentru bicicliști”, spun reprezentanții autorităților municipale.

Totodată, autoritățile promit renovarea havuzului, construcția unui Skatepark, a unui teren de minifotbal, volei și construcția și reabilitarea WC-urilor publice.

„Alături de Parcul „Valea Morilor” din centru, și acest parc va reprezenta o oază de odihnă pentru locuitorii capitalei, nu doar ai sectorului Botanica. Aici oamenii vor putea alege să facă sport sau să admire priveliștea zonei”, a menționat în acest contest primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

Termenul de desfășurare a lucrărilor în parcul Valea Trandafirilor este de cca trei luni.

Recent, în parc a fost renovat sistemul de iluminat public.

Pentru anul curent, în bugetul municipal au fost prevăzute 12 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor din parc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram