„Partidul Democrat (PD) este deschis dialogului cu toate partidele care vor să evite criza politică”, a declarat președintele PD, Vlad Plahotniuc, după întrevederea cu Igor Dodon la Reședința de Stat. 

„În cadrul discuțiilor, șeful statului a remarcat blocajul politic și s-a interesat care este viziunea Partidului Democrat. PD are intenția de a forma cât mai curând posibil o majoritate parlamentară. Dacă vor avea loc alegeri anticipate acest lucru se va datora nu PD-ului, dar altor formațiuni. Avem determinarea de a forma o guvernare stabilă”, a spus liderul democrat.

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a venit la Reședința de stat  însoțit de vicepreședinții formațiunii Andrian Candu și Pavel Filip.

La ora 14:00, Igor Dodon s-a întâlnit cu liderii PSRM, la Reședința de Stat, și au discutat despre formarea unei eventuale majorități parlamentare. La ora 16:00 sunt așteptați liderii blocului ACUM DA PAS.

Vezi și:

/VIDEO/ Ce au discutat reprezentanții PSRM cu Dodon și ce spun despre candidatura lui Sandu la funcția de premier

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!