PDM și PSRM au venit la Reședința de Stat pentru a discuta cu președintele țării Igor Dodon. Șeful statului a spus că se bucură că măcar două partide au venit la discuții, menționând că: „Cei care săptămâna trecută nu au vrut să se salute, astăzi nici nu au venit”, făcând referire la deputații din blocul ACUM. 

„Ține de decizia lor, fiecare-și face agenda sa și nu au decât să le explice cetățenilor, mai târziu”, a spus Igor Dodon.

De asemenea, președintele a spus că acestea vor fi ultimele discuții pe marginea posibilității creării unei majorități parlamentare și a precizat că scopul principal al acestei discuții a fost să așeze fracțiunile la o masă comună de negocieri.

Deputații din Blocul ACUM au anunțat ieri că nu vor veni la discuțiile de la Reședința de Stat. În schimb, aceștia au invitat la discuții la Parlament, deputații care „nu se supun regimului oligarhic”. Întrevederea a fost planificată pentru azi, la ora 10, însă doar cei din Partidul ȘOR au venit. Totuși, deputații de la ACUM nu a discutat cu ei și au părăsit sala.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!