/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Șefa DETS Ciocana, Veronica Puiu, s-a simțit denigrată de postarea lui Ruslan Codreanu. Ce spune despre perele de import

missing
10 aprilie 2019, ora 14:29

Șefa interimară a Direcției educație, tineret și sport Ciocana (DETS), Veronica Puiu, spune că postarea de aseară a primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, cu privire la demiterea ei din funcție, a fost denigratoare. Aceasta a explicat de ce a cumpărat pere scumpe de import și afirmă că deciziile privitoare la achiziții se iau transparent, de membrii unui grup de lucru, nu doar de o singură persoană.

Puiu zice că ea este șefă interimară a DETS, de fapt, fiind directoare de grădiniță. Ea afirmă că a acceptat să asigure interimatul acestei funcții din motiv că nimeni altcineva nu voia să-și asume această responsabilitate.

„Am fost numită în această funcție până va fi desemnat un nou șef. Concursul a fost anunțat în luna martie și a fost desemnat un nou șef. Eu oricum nu rămân în această funcție”, a spus directoarea interimară a DETS Ciocana, pentru reporterul TV8.

„Nu mai vreau să comentez în ce manieră a fost comentat aseară pe rețelele de socializare… ca să denigrezi un pedagog care muncește cinstit și mult”, a spus funcționara.

Veronica Puiu susține că picii de la grădinițele din sectorul Ciocana mănâncă și fructe din Moldova: „Mănâncă mere autohtone, care se cumpără la prețul de 3,78 lei; mănâncă banane, care nu le consider că sunt mai bune decât perele. Da, bananele au substanțele lor, dar și perele conțin vitamina C, acestea nu pot provoca alergii, ce nu putem spune despre citrice sau struguri”, a mai spus Puiu.

Aseară, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a scris pe rețelele de socializare că șefa Direcției educație tineret și sport din sectorul Ciocana al capitalei ar putea fi demisă din funcție din motiv că a admis ca Direcția să cumpere fructe de import, de două ori mai scumpe decât cele autohtone.

Urmăriți deaseară, în buletinele de știri de la TV8, de la ora 19:00 și 21:00, un material la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram