/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Descinderi la Gara de Nord din Chișinău! Ce caută procurorii anticorupție

missing
23 aprilie 2019, ora 09:42

UPDATE: În urma descinderilor de la Gara de Nord Chișinău au fost reținuți trei persoane pentru 72 de ore. Doi dinte ei sunt șefi de schimb și un controlor de bilete. Potrivit procuraturii anticorupție, aceștia ar fi estorcat bani de la operatorii de transport. Percheziții au fost efectuate și la domiciliul și în automobilele unor angajați în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de luare de mită (detalii AICI).

Procurorii anticorupție, în comun cu ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI, descind în aceste momente în cadrul S.C. Gara de Nord Chișinău și la domiciliul și în automobilele unor angajați ai instituției.

Acțiunile se desfășoară în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de luare de mită, informează Procuratura Anticorupție (PA).

Tot la această oră procurorii anticorupție fac percheziții și în cadrul Depoului de Locomotive Bălți al ÎS ”Calea Ferată din Moldova”. Acțiunile se desfășoară în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de delapidare a averii străine și corupere pasivă, spun reprezentanții PA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram