/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Accident teribil la Edineț! O fată de 24 de ani a murit pe loc, după ce Opelul în care se afla s-a izbit de un copac

missing
29 aprilie 2019, ora 09:02

O tânără de 24 de ani a murit noaptea trecută, la Edineț, în urma unui accident rutier grav. Fata se afla într-un automobil de model Opel Vectra, care s-a izbit violent într-un copac. 

Potrivit Inspectoratului Național pentru Situații de Urgență (IGSU), accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Terebna, raionul Edineț, la ora 03.33.

Șoferul automobilului a scăpat cu viață, dar a fost transportat în cu diverse traumatisme la spital.

La fața locului au fost chemați salvatorii pentru descarcerarea victimelor.

Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit în peste 50 situații de risc. Pentru prevenirea și lichidarea situațiilor de risc au intervenit 224 de salvatori și pompieri cu 62 autospeciale de intervenție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram