/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Soroca: Un băiat de 19 ani a amenințat că se aruncă în gol de la o înălțime de peste 100 de metri

missing
08 mai 2019, ora 09:45

Un tânăr de 19 ani, din Soroca, a urcat ieri pe un un retranslator TV cu înălţimea de 130 metri, și a amenințat că se aruncă în gol. Acesta a se afla la înălțimea de 110 metri. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 18.47. La faţa locului au intervenit pompierii care au urcat după bărbat pentru al convinge să renunţe la acest gând, spun reprezentanții IGSU.

„Angajaţii IGSU au lucrat aproape o oră pentru ca tânărul să fie de acord să coboare. În timp ce bărbatul vorbea la telefon cu apropiaţii, pompierii l-au fixat cu mijloace de salvare pentru a evita căderea în gol a persoanei”, se spune într-un comunicat al IGSU.

Intervenția s-a finalizat la ora 20.20. Băiatul a fost coborât treptat de la înălţime, fiind asigurat cu o funie de protecţie.

La final tânărul a fost preluat de medici, iar cazul este investigat de poliţie.

Potrivit IGSU în ultimelor 24 de ore angajaţii IGSU au intervenit în 20 situaţii de risc. Pompierii îndemnă oamenii să apeleze de urgenţă Serviciul 112 în cazul în care surprind o situaţie excepţională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram