Vladimir Voronin, președintele PCRM, care vrea să fie garant pentru eliberarea lui Pavel Grigorciuc din arest preventiv, spune că, în cazul în care instanța îl va elibera pe activist, iar acesta va încălca ulterior condițiile eliberării sub garanției, cei doi vor răspunde împreună.

„Eu de mult nu mă tem de nimic. Vom răspunde împreună cu Grigorciuc. El a fost membru al partidului, el este o persoană cu caracter”, a spus Voronin.

De asemenea, Voronin a spus că dosarul lui Grigorciuc este o „răfuială politică”: „Acesta este un spectacol, aceasta este o răfuială. Ceea ce s-a petrecut între Grigorciuc și Sîrbu este o încălcare administrativă, ea trebuie pedepsită printr-o amendă. Dar aceasta este o răfuială politică împotriva acestei persoane”, a spus liderul PCRM.

L-am sunat repetat pe deputatul Sergiu Sîrbu pentru a obține de la el o replică, dar parlamentarul nu ne-a răspuns la telefon. El nu este prezent azi la ședința de judecată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!