Șoferii din capitală, nemulțumiți de faptul că prețurile la carburanți sunt din nou în creștere, anunță mâine seara un protest în Piața Marii Adunări Naționale. Acțiunea de protest ar urma să aibă loc între orele 18:00 – 20:00.

„Asociația ГБM “Orașul Fără Maxi-Taxi”cheamă toți proprietarii de autoturisme, șoferii și ceilalți cetățeni afectați de ridicarea prețurilor la produsele petroliere să se alăture protestului “Sunt împotriva majorării prețului la combustibil!” care se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, vineri, 17.05.2019. Doar împreună reușim să oprim protejarea importatorilor de produse petroliere, de către ANRE în detrimentul cetățeanului simplu”, este mesajul postat de organizatorii acțiunii de protest pe rețelele de socializare.

Din luna martie a acestui an este în vigoare o nouă metodologie de calculare a a prețurilor la produsele petroliere. Astfel, prețurile la carburanți sunt reieșind din consumul și cheltuielile aferente pe care le suportă comercianții cu amănuntul de produse petroliere.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!