/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Renato Usatîi va face declarații deseară, la „Politica Nataliei Morari” de la TV8

missing
21 mai 2019, ora 12:54

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, este invitatul din această seară al emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8. 

Acesta va comenta informația apărută în presă precum că este dat în căutare de autoritățile de la Moscova. De asemenea, moderatoarea emisiunii Natalia Morari îl va întreba despre planurile sale privitoare la participarea sa în viața politică din Moldova.

Realizatorii emisiunii așteaptă întrebările dumneavoastră pe pagina de Facebook.

Renato Usatîi este plecat de aproximativ doi ani din țară, după ce pe numele său a fost intentat un dosar penal pentru tentativă de omor. Inițial acesta spune că se află la Moscova, însă, recent, în presă au apărut informații că politicianul ar fi dat în căutare de organele de drept din Federația Rusă. Într-o intervenție recentă de a sa pe rețelele de socializare, Renato Usatîi afirma că se află într-o țară din Uniunea Europeană.

Emisiunea Politica Nataliei Morari poate fi urmărită de la 21:30 pe TV8, pe www.TV8.md și pe pagina de Facebook TV8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram