Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au respins astăzi recursul apărării lui Pavel Grigorciuc, de a-l elibera pe acesta din arest preventiv, sub garanția foștilor deputați PCRM Vladimir Voronin și Elena Bodnarenco, potrivit avocatului Alexandru Bodnariuc. Astfel, Pavel Grigorciuc, cercetat penal după ce i-a dat o palmă deputatului democrat Sergiu Sîrbu, rămâne după gratii. 

Mâine, magistrații de la Judecătoria sectorului Ciocana vor examina chestiunea privind comasarea celor două dosare ale lui Grigorciuc, în conformitate cu decizia luată acum câteva zile la Judecătoria sectorului Buiucani.

Din spusele avocatului Bodnarenco, dacă mâine magistrații de la Judecătoria Ciocana vor respinge recursul de a comasa cele două cauze, atunci dosarul lui Grigorciuc, în care este cercetat pentru palma dată deputatului Sergiu Sîrbu, va reveni la Judecătoria sectorului Buiucani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!