După primul Campionat eSports Dota 2 din Moldova, Moldcell menține nivelul de adrenalină la cote înalte cu o demonstrație de artă stradală fără limite. Urban Vibes de anul acesta a fost la fel de incendiar, cu graffiti, break dance, hip-hop, streetball, parkour și concentrație maximă de energie.

Abonament YOU+ de la Moldcell a fost la datorie pentru o doză în plus de libertate, cu și mai multe minute naționale incluse și mult mai mult trafic internet, până la #nelimitat. Iar cei care se portează la Moldcell, primesc și 50% reducere la abonament timp de un an și cele mai bune prețuri la telefoane în Magazinul Online Moldcell. Și ar mai fi ceva foarte important: minutele și traficul neconsumat se transferă pentru luna următoare.

Toate sunt posibile datorită rețelei performante și acoperirii 4G care se extinde continuu, ceea ce transformă comunicarea cu Abonament YOU+ într-o experiență unică.

Descoperă avantajele Abonamentului YOU+ aici, iar atmosfera excepțională de la Urban Vibes, în acest video:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!