/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Actrița moldoveancă Irena Boclincă a câștigat cel de-al șaselea sezon iUmor. Ce a făcut cu premiul de 20 de mii de euro

missing
02 iunie 2019, ora 09:27

Actrița din Republica Moldova Irena Boclincă, cea care a parodiat-o pe prim-ministra României Viorica Dăncilă, a câștigat cel de-al șaselea sezon al show-ului iUmor. Publicul a decis și i-a oferit premiul de 20.000 de euro, trofeul și titulatura de cel mai talentat comediant. Actrița însă a dat dovadă de multă mărinimie și a donat marele premiu.

Irena a donat premiul lui Vasi Borcan, concurentul aflat în scaun cu rotile de la iUmor.

„Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar niciodată n-am avut posibilitate, n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a mărturisit actrița.

Irena Boclincă este o actriţă originară din Republica Moldova, cu numeroase apariţii pe scena teatrelor din Republica Moldova şi România. Ea a fost inclusiv partenera de scenă a lui Alexandru Arşinel şi a devenit cunoscută pentru modul în care a imitat-o pe Viorica Dăncilă.

Vedeți mai jos cum a jucat rolul care i-a adus premiul iUmor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram