/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Zeci de oameni au înnoptat la corturile instalate în fața Guvernului, MAI și PG. „Noi stăm aici ca să nu vină cineva să strice geamurile”

missing
09 iunie 2019, ora 09:10

Zeci de oameni s-au aflat noaptea trecută la corturile instalate în fața Ministerului de Interne, în fața Guvernului și la Procuratura Generală. De dimineață, oamenii spun că sunt nemulțumiți de majoritatea parlamentară care s-a format ieri în Parlament și consideră că prin acțiunile sale președintele Igor Dodon i-a trădat.

Oamenii spun că la protest vor mai veni și alți cetățeni.

În fața MAI mai mulți combatanți spun că stau acolo pentru ca să nu vină cineva să distrugă clădirea și să nu strice geamurile.

Menționăm că corturile instalate în fața MAI și PG sunt practic identice, semn că acțiunea este una organizată. Aseară, cei care au hotărât să rămână pe noapte au primit și plapume.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram