Vladimir Cebotari, vicepreședinte al PDM, delegat de partid pentru a purta un dialog cu ACUM și PSRM, spune că nu are deocamdată un răspuns clar de la colegii lui din Parlament, dacă vor veni sau nu la discuții, dar afirmă că invitația mai este în vigoare. 

„Suntem confuzi, invitația noastră este valabilă în continuarea și asta nu doar din motiv că suntem îndrumați de partenerii noștri de dezvoltare. Suntem în fața unui blocaj constituțional și politic. Cel constituțional nu poate fi depășit. Avem decizii ale CCM, care ne plac sau nu, ele sunt decizii ale CCM și nu cunosc precedente când deciziile CCM nu au fost respectate și aplicate”, a declarat Cebotari într-o conferință de presă.

Ieri, după ce PDM a lansat invitația la discuții, Blocul ACUM și PSRM au venit cu o declarație comună, îndemnându-i pe cei din PDM să elibereze instituțiile statului , iar apoi să vină la muncă la Parlament și să discute acolo.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!