/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

PDM cheamă din nou ACUM și PSRM la discuții! Cebotari: „Blocajul constituțional nu poate fi depășit”

missing
11 iunie 2019, ora 11:14

Vladimir Cebotari, vicepreședinte al PDM, delegat de partid pentru a purta un dialog cu ACUM și PSRM, spune că nu are deocamdată un răspuns clar de la colegii lui din Parlament, dacă vor veni sau nu la discuții, dar afirmă că invitația mai este în vigoare. 

„Suntem confuzi, invitația noastră este valabilă în continuarea și asta nu doar din motiv că suntem îndrumați de partenerii noștri de dezvoltare. Suntem în fața unui blocaj constituțional și politic. Cel constituțional nu poate fi depășit. Avem decizii ale CCM, care ne plac sau nu, ele sunt decizii ale CCM și nu cunosc precedente când deciziile CCM nu au fost respectate și aplicate”, a declarat Cebotari într-o conferință de presă.

Ieri, după ce PDM a lansat invitația la discuții, Blocul ACUM și PSRM au venit cu o declarație comună, îndemnându-i pe cei din PDM să elibereze instituțiile statului , iar apoi să vină la muncă la Parlament și să discute acolo.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram