/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită cu alertă și demisie la Kiev! Rusia o acuză pe Maia Sandu

Vladimir Cebotari, despre rapiditatea cu care Înalta Curte a luat deciziile în weekend. „Nu trebuie să ne mire dacă se va mai repeta”

missing
12 iunie 2019, ora 22:50

Vicepreședintele Partidului Democrat Vladimir Cebotari spune că o atare situație în care Curtea Constituțională a luat foarte rapid decizii nu a avut loc pentru prima dată weekendul trecut, când a numit temporar un președinte interimar și emis avizul de dizolvare a Parlamentului. Asemenea situații au mai existat și anterior, spune democratul. 

„Eu nu țin minte exact anul – 2013 sau ceva mai devreme, dar exact cu aceeași grabă s-a acționat și atunci când erau niște acte urgente care riscau să producă situații de încălcare gravă a cadrului instituțional. Deci, nu este pentru prima dată și nu trebuie să ne mire dacă se va mai repeta”, a spus democratul în studioul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram