/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O nouă versiune a ex-premierului Ion Sturza. Unde s-ar afla Plahotniuc

missing
24 iunie 2019, ora 15:47

Fostul premier Ion Sturza afirmă că democratul Vladimir Plahotniuc ar fi acum în Statele Unite ale Americii și a fost chemat acolo de autoritățile americane.

„Din surse demne de încredere am aflat că domnul Plahotniuc s-ar află în SUA. Acum se „lucrează” cu el. Să nu se creeze impresia că acceptul de a părăsi scena politică din Republica Moldova, gestul cu mutarea ambasadei la Ierusalim și semnarea contractului de vânzare a fostului Stadion Republican i-au „îmbunat” pe americani. Nu, ei folosesc și trimit mai departe „по етапу”. Unde anume, vom vedea”, a scris Sturza pe facebook.

Ex-premierul mai spune că Ambasada SUA la Chișinău ar trebui să vină cu o reacție oficială și să anunțe dacă Vladimir Plahotniuc este în America.

„Gestul de azi cu „retragerea” de la conducerea PDM se poate citi astfel: „Pa, dragi camarazi, sunteți pe cont propriu, bani nu-s, dar voi țineți-vă… Domnul Diacov, ai culoar liber de a avea grijă de activiști”, a ironizat Ion Sturza cu referire la mesajul postat de Vladimir Plahotniuc prin care a anunțat că renunță la funcția de președinte al Partidului Democrat, dar își păstrează mandatul de deputat.

Anterior, vicepreședintele Partidului Democrat Adrian Candu a negat că Vladimir Plahotniuc s-ar afla în SUA și a precizat că s-ar fi întâlnit cu acesta în Europa, la Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram